قیمت سقف کشسان به عوامل متعددی بستگی دارد. از مهم ترین عوامل بر قیمت سقف کشسانی می توان به انواع سقف کشسان، نوع پارچه، نوع نور پردازی، متراژ محیط ، حجم پروژه، تعداد زوایای کنج و انحنا سقف، استفاده یا عدم استفاده از سیستم تهویه و در نهایت به تجهیزات استفاده شده در نصب اشاره کرد.
قیمت به روز هر متر سقف کشسان
- قیمت سقف کشسان چاپی 500 تا 750 هزار تومان در هر متر مربع
- قیمت سقف کشسان ترنسپرنت 350 تا 500 هزار تومان در هر متر مربع
- قیمت سقف کشسان لاکر 400 تا 600 هزار تومان در هر متر مربع
نوع سقف کشسان | قیمت در هر متر مربع |
---|
قیمت سقف کشسان چاپی | 500 تا 750 هزار تومان |
قیمت سقف کشسان ترنسپرنت | 350 تا 500 هزار تومان |
قیمت سقف کشسان لاکر | 400 تا 600 هزار تومان |
قیمت هر متر سقف کشسان در تاریخ اردیبهشت 1403
قیمت سقف کشسان به همراه هزینه نصب و نورپردازی
- قیمت سقف کشسان بدون نور پردازی از 1 ملیون تا 1900000 تومان است.
- قیمت سقف کشسان با نور پردازی (کهکشانی) از 2300000 ملیون تا 3500000 تومان است.
قیمت سقف کشسان به همراه هزینه نصب در هر متر بدون نور پردازی | تاریخ به روز رسانی قیمت |
---|
از 1 ملیون تا 1900000 تومان | اردیبهشت 1403 |
قیمت سقف کشسان کهکشانی به همراه هزینه نصب در هر متر | تاریخ به روز رسانی قیمت |
---|
از 2300000 ملیون تا 3500000 تومان | اردیبهشت 1403 |
این مبالغ مبلغ نهایی پرداختی میباشد و در آن اجرت نصب هم لحاظ شده است . برای اطلاع از ریز قیمت ها به صفحه فیمت سقف کشسان مراجعه نمایید.
هزینه اجرای اغلب کارهای ساختمانی به صورت متری بیان می شود و این موضوع در سقف های دکوراتیو نیز وجود دارد. به همین دلیل اغلب افراد قبل از اجرای کار این طور بیان می کنند که سقف کشسان قیمت متری چند؟ در این شرایط با احتساب تمام فاکتورهای موثر در تعیین نرخ نهایی کار، قیمت بر اساس مساحت سقف مورد نظر مشخص می گردد. در اجرای این سقف ها که زیرمجموعه ای از سقف باریسول به شمار می روند، متریال و ابزارهای متعددی مورد استفاده قرار میگیرند و به همین دلیل قیمت نهایی پروژه با نوسان مواجه می گردد.
عوامل موثر بر قیمت سقف کشسان
قیمت متریال سقف کشسان
اصلی ترین متریال مورد استفاده در این سقف ها، پارچه های پی وی سی و پلاستی سایزر می باشند که ارتباط مستقیم با میزان عبور نور و انعکاس در آنها دارد. علاوه براین، مواد افزودنی دیگری نیز در روند تولید پارچه این سقف ها مورد استفاده قرار میگیرد که در مدل های مختلف درصد و مقدار آنها متفاوت است. به دلیل تفاوت هایی که در نوع پارچه و مقدار مواد افزودنی موجود در آنها وجود دارد، در نهایت سقف کشسان قیمت های متفاوتی خواهد داشت. هر اندازه این پارچه ها کیفیت بهتری داشته باشند و مواد افزودنی در آنها مرغوب تر باشد، به همان نسبت قیمت گران تری خواهند داشت.
تاثیر نوع پارچه در قیمت سقف کشسان
یکی از عوامل تاثیرگذار در قیمت، نوع پارچه سقف کشسان می باشد. از اصلی ترین انواع این مجموعه می توان به نوع مات، لاکر، گلکسی، ترانسپورت، کلود و برلیانت اشاره کرد که بعضی از آنها از بقیه معروف تر و پرطرفدار تر می باشد. به همین خاطر برای قیمت پارچه سقف کشسان نیز عددی مشخصی تعیین نمی شود و به نسبت نوع پارچه قیمت متغیر می باشد.
تاثیر نوع نور پردازی در قیمت گذاری سقف کشسان
در روند اجرای این سقف ها، بخش مهمی از کار به نورپردازی آن اختصاص داده میشود و تاثیر زیادی بر جلوه ظاهری خواهد داشت. روش های مختلفی برای نورپردازی وجود دارد و در هر یک از لامپ های متفاوتی استفاده میشود. قیمت هر متر سقف کشسان در شرایطی که از لامپ های هالوژنی یا کریستالی برای نورپردازی استفاده میشود تا کارهایی که فیبر نوری در آنها کاربرد دارد کاملا متفاوت خواهد بود. اندازه لامپ ها و کیفیت و همچنین تعداد آنها همگی در افزایش یا کاهش نرخ نهایی کار تاثیر زیادی دارند و نمی توان از آن چشم پوشی کرد.
تاثیر مدل و طرح در قیمت سقف کشسان
از دیگر فاکتورهای بسیار مهمی که در محاسبه هزینه و قیمت سقف کشسان لابل باید به آن توجه داشت، مدل و طرح انتخاب شده است. طرح های ارائه شده برای این سقف ها دارای تنوع زیادی بوده و با توجه به اینکه طراحی داخلی کلاسیک باشد یا مدرن و شکل کلی سطح نصب کار، می توان گزینه های متعددی را انتخاب نمود. برخی از طرح ها دارای انحنا و برآمدگی و قوس زیادی بوده و به همین دلیل اجرای آن نه تنها به متریال زیادی نیاز دارد، بلکه زمان بر است.
هزینه سقف کشسان بر اساس متراژ
همان طور که اشاره شد، مدل و طرح های مختلفی برای این گروه از سقف های دکوراتیو وجود دارد که از نظر اندازه و ابعاد نیز با هم تفاوت دارند. با توجه به اینکه قیمت متریال سقف کشسان تاثیر مستقیم بر هزینه نهایی کار دارد، به همین دلیل باید به متراژ توجه شود. به عنوان مثال، برای سقف استخر ها ، سالن های پذیرایی و مراکز تجاری که سقف بزرگی دارند، طرح های کوچک جلوه ایده آلی نخواهند داشت و نیاز به اجرای مدل های وسیع تر است. به همین دلیل پارچه و ابزار و تجهیزات زیر ساخت، تعداد لامپ ها برای نورپردازی و زمان اجرای کار همگی افزایش پیدا خواهند کرد.
در نتیجه می توان گفت، هر چه سطح سقف کاذب لابل بیشتر باشد، به همان نسبت هزینه و قیمت اجرای آن نیز افزایش پیدا خواهد کرد. البته این یک قانون همیشگی نیست و در صورت استفاده از متریال بی کیفیت ممکن است سقف های بزرگ قیمت ارزان تری هم داشته باشند که به هیچ عنوان توصیه نمیشود.
سیستم تهویه
از سیستم تهویه برای شکل دهی و کشش پارچه به سقف استفاده می شود. برای اینکه پارچه سقف کشسانی به شکل یکنواخت و به اندازه لازم کش بیاید لازم است به آن گرما داده شود که این گرما با استفاده از هیترهای حرارتی قابل حمل داده می شود.
تجهیزات نصب
علاوه بر عواملی که در بالا به آن اشاره شد، تجهیزات نصب و نوع اجرای آن نیز در قیمت سقف کشسان موثر می باشد. در نصب سقف کشسان تک سطحی، چند سطحی و سقف حجمی میزان پارچه مصرفی متفاوت خواهد بود و همچنین قیمت تجهیزات نصب نیز متناسب با آن تغییر خواهد کرد. از ابزارهای مورد نیاز برای نصب سقف کشسان می توان به کاردک مخصوص، هیتر، لامپ های مختلف، پروفیل پلاستیکی یا فلزی و چسب آلومینیومی اشاره کرد.
راه های کاهش قیمت سقف کشسان
به منظور مدیریت هزینه ها و کاهش آنها در روند زیباسازی فضای داخلی ساختمان ها، با در نظر گرفتن چند نکته می توان سقف کشسان قیمت مناسب را خریداری کرد که عبارتند از:
- تنوع در پارچه های این سقف ها بسیار زیاد بوده و در سقف های مات، لاکر، ترنسپرنت و غیره اجرا میشوند. با توجه به شرایط محیط و میزان بودجه می توانید سقف های ارزان تر را انتخاب کنید.
- به مدل و طرح کار توجه داشته باشید! هر اندازه طرح انتخابی دارای انحنا و قوس و برجستگی بیشتری باشد، به همان اندازه هزینه کار افزیش پیدا خواهد کرد.
- قیمت سقف کشسان لابل چاپی و تصویری بیشتر از سایر گزینه ها می باشد و اگر ارزان بودن برایتان اهمیت دارد، بهتر است سایر نمونه ها را انتخاب کنید. سقف های مات و ساتین ارزان ترین گزینه ها به شمار می روند و برای محیط های تجاری و رستوران ها گزینه های مناسبی به شمار می روند.
- مجری سقف را با دقت انتخاب کنید؛ تیم های بدون تجربه به دلیل نداشتن مهارت کافی از متریال زیادی در روند کار استفاده نموده و به همین دلیل دستمزد بیشتری را درخواست خواهند کرد.
تعیین قیمت سقف کشسان از تیم کارانا
برای تعیین قیمت سقف کشسان مورد نظر خود می توانید از تیم طراحی دکوراسیون کارانا کمک بگیرید. همکاران ما در تیم کارانا پس از انتخاب طرح مورد نظر شما و بررسی سقف محل اجرا، متناسب با بودجه مدنظر با کیفیت ترین متریال را به شما معرفی خواهند کرد. همچنین با مشاوره دقیق و حرفه ای خود در تمامی مراحل خرید و نصب سقف کشسان همراه شما خواهند بود.